Све категорије
EN

Све

Машина за фарбање БО-500*2

Машина за фарбање БО-500*2

  • преглед
  • Параметар
  • истрага
  • Слично

1. Производи компаније су ротирајуће убризгавање горива за 360 степени велике брзине, а брзина прскања је велика како би се осигурало да убризгавање нема ћорсокака и уштеди боју.

2. Производи компаније су ротирајуће убризгавање горива за 360 степени велике брзине, које може савршено прскати и обрадити било који производ. Има јаку свестраност и може прскати тешке и сложене радне предмете.

3. Двоструки захвати за уље раде у исто време прскања, што је 4 до 5 пута више од ручног прскања уља, што у великој мери побољшава ефикасност рада. И уштедите више од дупло више боје на основу оригиналног ручног прскања.

4 Опрема наше компаније апсорбује сву уљну прашину која настаје током убризгавања горива у воду кроз „технологију усисавања прашине према доле“, а затим је испушта у специјалну сабирну мрежу на централизовани третман. Цела машина је потпуно затворена, а руковалац не може да додирује боју нити да удише штетни гас. Уверите се да је операција убризгавања горива еколошка без икаквог загађења.

5. Функција наставе прскања, може да складишти десетине хиљада података.

6. Производ је истраживало и развијало више од 20 инжењера три године. Након многих тестова, машина има јаку стабилност и дуг радни век. Већина унутрашњих делова језгра усваја лого неких страних добављача (АирТАЦ Омрон Тиандесхан Неисс Сцхнеидер). )

Материјал шасије је нерђајући челик.

7. Савршено након продаје, једногодишња гаранција и доживотно одржавање. Професионални тим за после продаје, пружа техничку подршку за прскање.

1Волтажа220В-750в
2снагаКСНУМКС / КСНУМКСХП
3Применљива бојабило која течност
4СЗКСНУМКСкг
5ГВКСНУМКСКГ
6величина машинеКСНУМКСмм к КСНУМКСмм к КСНУМКСмм

СТУПИТЕ У КОНТАКТ

Препоручени производи