Све категорије
EN

Све

Графенски календар

Графенски календар

  • преглед
  • Параметар
  • истрага
  • Слично
Одмотавање усваја двоструке станице за аутоматску промену ролне без заустављања, што има високу ефикасност производње и може се прилагодити захтевима различитих површина премаза.
Матрица за екструзију са прорезом има високу прецизност премаза, а грешка премаза је мања од 0.5 свиле. Глава премаза и детекција сувог лепка су у истом систему.
Рерна има велики лучни дизајн и нема размака између њих. Секције 1-12 користе горњи довод ваздуха. Врући издувни гас циркулише у ваздушни канал након што се допуни свежим ваздухом, што у великој мери штеди енергију и смањује емисију издувних гасова; контрола температуре пећнице усваја дигитални систем контроле температуре, а СЦР се користи за подесиву контролу снаге, што смањује утицај на електричну мрежу услед електричног грејања велике снаге. утицај. У складу са потребама производног процеса, може се подесити на рад мале снаге, чиме се значајно смањује потрошња енергије.
Механизам за подешавање брисача за димензионисање проводног лепка бакарне траке. Стругач се може брзо подесити горе-доле, напред-назад, као и угао елевације, што побољшава униформност премаза.
Смеша за ламинирање је произведена од стране наше компаније "Хаос Микинг Енерги-Савинг Ектрусион Тецхнологи Патент" који је освојио награду за науку и технолошки напредак. Има карактеристике ниске потрошње енергије, одличне ефикасности екструзије, доброг ефекта пластифицирања и високог производног капацитета.
Прецизан систем контроле затезних делова чини подлогу глатком. Смањите конфигурацију особља (3-4 особе се могу користити за целу машину).
Панел на додир је чист и лак за руковање.
Два мотора контролишу два котрљања што чини снагу стабилном и ротацију глаткијом.
Електрични делови су из Немачке Сиеменс, стабилнији.
Лист се обрађује потпуном аутоматском програмабилном контролом, растојање одвајања ±1мм.
Део за одмотавање и део за премотавање налазе се на две стране машине.
Хидраулични цилиндар је увезен из УАС, високо прецизна хидраулична станица, притисак је сталбе.
ЕПЦ систем за део за одмотавање и премотавање, држите материјал равно.
Главне ролне су израђене од специјалног челика, високе тврдоће, високе толеранције притиска.
Машина може да испуни захтеве различитих технологија, имамо различите пројекте за различите захтеве.
Толеранција прецизности котрљања:≤ ± 0.002 мм
Брзина машине:1-15м/мин (подесиво)
Ефективна ширина ролне:КСНУМКС-КСНУМКСмм
Размак између ролни:0-3мм (подесиво)
Величина ролне:ØКСНУМКСкКСНУМКСмм
Прецизност котрљања:
тврдоћа а. ролне:ХРЦКСНУМКС-КСНУМКС
једнострана тврдоћа〉КСНУМКСмм
б. Цилиндричност ролне:± КСНУМКСмм
ц. завршна обрада:Ра0.02 ум
д. Толеранција кретања котрљања:± КСНУМКСмм
ИД цеви за одмотавање и премотавање:3"
Величина машине:4.8Мк2.2Мк2М
толеранција прецизности ваљања≤ ± 0.002 мм
брзина машине1-15м/мин (подесиво)
ефективна ширина ролнеКСНУМКС-КСНУМКСмм
Размак између ролни0-3 мм (подесиво)
величина ролнеØКСНУМКСкКСНУМКСмм
једнострана тврдоћа> 20мм
цилиндричност ролне± КСНУМКСмм
толеранција кретања котрљања± КСНУМКСмм
ИД цеви за одмотавање и премотавање3"
величина машине4.8Мк2.2Мк2М
Употреба опреме:Ова машина треба да обложи графенску проводљиву пасту на полиестерску фолију за заштиту животне средине ПЕТ, притисне бакарне траке за затварање са обе стране и на крају је исече на комаде након ламинирања са ПЕТ филмом и полиетиленом ниске густине ливењем. да се припреми за следећи процес.
Структура опреме:Линија за премазивање графена је комбинована са линијом за ламинирање ЛДПЕ и машином за сечење како би се постигла сврха рационалног коришћења ресурса, уштеде енергије, високе аутоматизације и високе ефикасности производње.
Састав опреме:ПЕТ двоструко одмотавање, корона, вуча, пресвлака за екструзију, тунел за сушење, јединица за тестирање на мрежи, димензионисање и облагање проводљивог лепка од бакарне траке, одмотавање бакарне траке, ламинација Састоји се од композита, ултразвучног уређаја за ивицу, обрезивање, сечење, транспортни, преносни систем, систем контроле напетости и друге јединице.
Број слојева премаза:Први слој графенске суспензије, други слој проводног лепка од бакарне траке и трећи слој ЛДПЕ премаза.

СТУПИТЕ У КОНТАКТ